Două case au fost arse în totalitate şi acoperişul unui al treilea imobil a ars, după ce un incendiu a izbucnit, vineri noaptea, în cartierul Schei din municipiul Braşov.

Două case au ars în totalitate

„Când au ajuns echipajele la faţa locului, trei case erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de extindere şi la alte proprietăţi situate în imediata apropiere.

S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.(...) S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte case din apropiere", a precizat ISU Braşov.

Citeste si: VIDEO| Un dezastru s-a produs într-o mină de cărbune din Siberia. Cel puțin 46 de mineri au murit

Proprietarii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după un atac de panică

Două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale de către personalul SMURD, a menţionat sursa citată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu devastator în mină. Cel puțin 11 mineri au murit și alți zeci sunt blocați în subteran


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si