Potrivit celor de la ISU Vâlcea, incendiul a izbucnit la o anexă din gospodărie, apoi flăcările s-au extins la locuință.

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1

"S-a intervenit cu trei echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea şi un echipaj SAJ. Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, extinzându-se şi la locuinţă.

Ocupantul acesteia s-a autoevacuat. A primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SAJ, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. A suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feţei", a transmis reprezentantul ISU.

Citește și: Incendiu într-un bloc din Capitală. Pompierii au intervenit

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore, iar principala cauză a incendiului a fost jarul căzut pe podea.

Incendiu puternic în Capitală: zeci de oameni au fost evacuați

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Zeci de oameni au fost evacuați, iar șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Opt persoane au fost evacuate dintr-un bloc, după ce un apartament a luat foc

Oamenii au sunat la 112 în momentul în care s-au trezit cu apartamentele pline de fum.

Zeci de persoane au ieșit pe stradă panicate.

Un incendiu puternic a izbucnit în Sectorul 1

”Ni s-a spus să ieșim afară. Ne-au scos pentru că nu se putea respira. Nu știm nimic... Eu dormeam și ne-am trezit cu casa plină de fum!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Foc și scandal pe stadionul Ghencea

A venit poliția la noi, că ne intoxicam... Tot fumul a intrat pe aerisire și nu puteai respira. Incendiul ar fi pornit ori de la candelă ori de la un scurtcircuit.

Citește și: Tragedie în China! 29 de persoane au murit într-un incendiu la un spital din Beijing

La oameni nu era nimeni în apartament, și nu știm ce s-a întâmplat. Nu a fost nicio țigară. Poate de la vreo lumânare, ceva. Nu știm sigur”,  au spus martorii.

Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit celor de la ISU, 13 persoane au fost evacuate, dintre care șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

”În urmă incendiului au fost evacuate un număr de 13 persoane, dintre care șapte au necesitate îngrijiri medicale. Printre aceste persoane care au necesitat îngrijiri medicale se aflau și doi minori”,  se arată în comunicatul celor de la ISU București-Ilfov.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Derby incendiar în Liga a 2-a din România. Ultrașii dinamoviști au dat foc peluzei din Ghencea

Incendiul a izbucnit într-un apartament în care locuia o femeie, împreună cu fiul în vârstă de 20 de ani. Din fericire, cei doi nu erau acasă în momentul în care incendiul a izbucnit.

Cel mai probabil incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si