Incendiul a izbucnit la etajul nouă al unui apartament situat pe Aleea Hortensiei, bloc E2, scara 1.  

Zeci de persoane au fost evacuate

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au ajuns la fața locului și au reușit să lichideze incendiul. Este vorba despre trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autoplatformă, o ambulanță SMURD, o Descarcerare și un echipaj SAJ, potrivit observatorconstanța.

incendiu

Incendiu Constanța

Citește și: VIDEO- Un bărbat din Roșiori a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, după ce s-a produs un incendiu în locuința sa

Proprietara apartamentului, o femeie de 83 de ani, a fost evacuată și asistată medical de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Din fericire, aceasta nu a suferit arsuri.

Un bărbat din Roșiori a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, după ce s-a produs un incendiu în locuința sa

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 58 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafața corpului, după a izbucnit un incendiu în camera unde locuia.

Citește și: VIDEO- Intervenție pentru stingerea unui incendiu la un cort de evenimente

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a reușit să iasă din încăperea cuprinsă de flăcări și a mers la un vecin să ceară ajutor. Evenimentul s-a întâmplat în localitatea Roșiori, în urmă cu puțin timp.

Pompierii au intervenit de urgență

Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au ajuns la caz de îndată, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD.

Citește și: O tânără din Suceava i-a furat mașina iubitului ei noaptea trecută. Femeia s-a urcat la volan beată și fără carnet

Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. Au ars bunurile dintr-o cameră și hol, dar și o parte din acoperișul casei.

Citește și: Incendiu violent într-un cartier din Buzău. O casă și mai multe anexe au fost mistuite de flăcări

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară nestinsă, care a căzut peste materiale combustibile.

Bărbatul de 58 de ani, rănit în incendiul de la Roșiori, a fost transferat la un spital de specialitate din Iași, cu elicopterul SMURD. Medicii au decis să îl transporte pe calea aerului, iar aeronava SMURD a aterizat pentru prima dată pe heliportul din Botoșani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si