Proprietarii erau într-una dintre camere când centrala termică, amplasată în bucătărie, a luat foc de la un scurtcircuit.

Proprietarul a acționat imediat

În timp ce soțul a încercat să stingă flăcările, soția a sunat la 112 după ajutor.
La caz s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și unul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, cu o ambulanță.

Citește și: Incendiu puternic în Caraș-Severin: un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări

Până la sosirea forțelor de intervenție, cele două persoane au ieșit din apartament. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la echipajul medical aflat la fața locului.
Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Incendiu puternic în Caraș-Severin: un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări

Un bloc în reabilitare a fost cuprins de flăcări în Caraș-Severin, noaptea trecută, vâlvătaia puternică fiind văzută de la zeci de kilometri.

Citește și: Olt: un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt. Pompierii au intervenit de urgență

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incendiul a avut loc, noaptea trecută, în orașul Bocșa, din județul Caraș-Severin, fiind cuprins de flăcări ultimul etaj, dar și acoperișul.

Citește și: Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Din fericire, doar parterul blocului este locuit, blocul trecând printr-un proces de reabilitare, astfel că nu au existat victime.

Citește și: Incendiu în Hunedoara! 30 de oameni s-au evacuat singuri

Vâlvătaia a fost atât de puternică încât a fost văzută de la zeci de kilometri. Majoritatea locatarilor sunt muncitori din India și Vietnam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si