Pompierii din judeţul Alba intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit  la un centru de îngrijire vârstnici din Abrud. 50 de beneficiari au fost evacuaţi, fără a exista victime.

Citeste si: În România, aproximativ 3 milioane de case depind de lemne de foc

Ce au transmis autoritățile

„Staţia de Pompieri Cîmpeni intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un cămin îngrijire vârstnici în oraşul Abrud.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la tabloul electric cu degajări mari de fum, iar în interior există posibilitatea surprinderii de victime”, a transmis, miercuri, ISU Alba.

Sursa citată a precizat că au fost evacuate 50 de persoane, beneficiari ai centrului.

Citeste si: Intervenţie a pompierilor la Spitalul Judeţean din cauza mirosului de fum în secţia Chirurgie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În aceste momente personalul este în siguranţă. Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicaţii cu fum”, a mai transmis ISU Alba.

incendiu-la-azil-de-batrani-alba-iulia

Incendiu la Alba-Iulia.

[Sursa foto: PixaBay]

Incendiul a fost stins şi se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative şi asistenţa persoanelor afectate.

Citeste si: Tragedie fără margini într-un azil de bătrâni din Spania! Șase persoane s-au stins din viață iar 17 au fost rănite în urma unui incendiu

Incendiu la o policlinică din Argeș. Cinci persoane s-au autoevacuat

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pompierii intervin în aceste momente.

Un incendiu a izbucnit, luni, la o policlinică din oraşul Costeşti, flăcările fiind observate la nivelul acoperişului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Secţia de Pompieri Costeşti.

De asemenea, au fost direcţionate o autoscară şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la detaşamentele din Piteşti şi Bradu.

Citeste si: Un preot din Constanța a murit, după ce a ars de viu în propria locuință. Focul ar fi fost pus intenționat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si