Incendiul a izbucnit la etajul zece al blocului, iar mai multe persoane au fost nevoite să fie evacuate.
Două persoane cu probleme locomotorii au fost evacuate de la etajul opt. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Citește și: Incendiu uriaș în Cluj. Un bărbat a fost găsit decedat

„În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan.

La locul solicitării, s-au mobilizat de urgenţă pompierii Detaşamentului Petroşani cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime şi echipajul SMURD Vulcan. Forţele operative sosite la faţa locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând şi uşa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum şi în interiorul locuinţei”, a transmis, duminică, ISU Hunedoara.

Citește și: VIDEO- Incendiu la un apartament din Focșani. ISU Vrancea: „Nu depozitați materiale combustibile în zona aparatelor de gătit!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În momentul izbucnirii incendiului, o fată se afla în apartament și a fost ajutată de vecini să se autoevacueze.
Pompierii au lichidat incendiul, fără a fi afectate alte apartamente.

Aceştia urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Incendiu la un apartament din Focșani. ISU Vrancea: „Nu depozitați materiale combustibile în zona aparatelor de gătit!”

Incendiu într-un bloc din Focșani în noaptea de miercuri spre joi. Un apartament a luat foc după ce o sticlă cu material combustibil a căzut peste un aragaz care se afla în funcțiune.

Potrivit ISU Vrancea, o sticlă cu material combustibil depozitată în apropierea aragazului a căzut peste flacără în timp ce aparatul de gătit se afla în funcțiune, provocând un incendiu.

Citește și: Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Din fericire, un bărbat care se afla în interioul apartamentului s-a autoevacuat la timp. 

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, incendiul fiind lichidat în mai puțin de 20 de minute.

Citește și: VIDEO- Incendiu în Capitală. Un bloc de 10 etaje a fost cuprins de flăcări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si