Potrivit reprezentantului ambulanței din oraș, o persoană a murit, iar alte 20 sunt rănite. Sursa relatează că aproximativ 30 de persoane au cerut ajutor medical.

Citeste si: Irina a fost ucisă de ruși în masacrul de la Bucha. Apropriații au recunoscut-o după manichiură: ,,Unghiile ei roșii se vedeau din cer" 

Unele dintre victime au inhalat fum, altele au avut vânătăi și răni, în timp ce oamenii, fugind de incendiu, au sărit de la ferestre, a spus el.

Anterior, au fost raportate aproximativ 16 victime.

1.000 de metri pătrați au ars în incendiu

”Suprafața totală [a incendiului] este de 1.000 de metri pătrați. Focul se extinde rapid în întreaga clădire. Șase departamente de pompieri au fost trimise pentru a opri focul”.

Citeste si: VIDEO- Un șofer a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei din Capitală. Autoturismul a luat foc, șoferul a murit ars

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La locul incidentului s-a înființat un sediu operațional care are în vedere stingerea incendiului.

„În prezent, la instalație lucrează unități de pompieri și salvare, au sosit 14 ambulanțe. Victimelor se acordă asistență medicală”, a menționat serviciul de presă al guvernului regiunii Tver.

Citeste si: Armata rusă a părăsit orașul în care se află personalul centralei de la Cernobil

„Se stabilesc cauzele incendiului”, a spus comandamentul garnizoanei, potrivit TASS.

Citeste si: Ucrainenii anunță că au lovit Moskva, nava amiral a marinei ruse de război. Care este reacția rușilor

Detalii despre nava amiral a marinei ruse

Relatări contradictorii au apărut, joi dimineață, cu privire la un incident care a avariat grav Moskva (Moscova), nava amiral a marinei ruse de război.

Citeste si: Armata rusă a părăsit orașul în care se află personalul centralei de la Cernobil

Astfel, Maxim Marcenko, administratorul regional din   Odesa, a susținut într-o postare pe Telegram că forțele ucrainene au lovit nava cu rachete "Neptun", provocându-i serioase avarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si