Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni la un incendiu izbucnit la o magazie de lemne din incinta Mănăstirii Costineşti.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri din cadrul staţiei Tuzla, intervenţia pompierilor durând aproximativ 40 de minute.

Citeste si: O altă victimă a criminalului din Caracal rupe tăcerea: "Îi curgea scuipatul pe mine, m-a prins cu mâinile..."

Citeste si: O româncă de 29 de ani a murit în Germania, strivită de un carusel

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Magazia a fost distrusă în urma acestui eveniment. Cauza probabilă a incendiului a fost flacără deschisă, au precizat pompierii. 

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că focul ar fi fost pus de o persoană deocamdată neidentificată

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

De asemenea, în acest caz, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a dechis un dosar penal în rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendire. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incendiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si