Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti. Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti, aceasta fiind distrusă de flăcări, iar focul ar fi fost pus de o persoană rămasă neidentiticată, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni la un incendiu izbucnit la o magazie de lemne din incinta Mănăstirii Costineşti.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri din cadrul staţiei Tuzla, intervenţia pompierilor durând aproximativ 40 de minute.

Citeste si: O altă victimă a criminalului din Caracal rupe tăcerea: "Îi curgea scuipatul pe mine, m-a prins cu mâinile..."

Citeste si: O româncă de 29 de ani a murit în Germania, strivită de un carusel

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Magazia a fost distrusă în urma acestui eveniment. Cauza probabilă a incendiului a fost flacără deschisă, au precizat pompierii. 

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că focul ar fi fost pus de o persoană deocamdată neidentificată

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

De asemenea, în acest caz, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a dechis un dosar penal în rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendire. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incendiu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI