Incendiul a pornit  în urmă cu scurt timp, la un magazin de haine foarte cunoscut, aflat în incinta mall-ului. În această dimineață, persoanele care au ajuns la muncă în centrul comercial au tras o sperietură groaznică. Pompierii ajunși la fața locului se luptă cu stingerea incendiului.

Citeste si: Alt incendiu la subsolul unui bloc din România. Patru adulţi şi un minor, evacuați de pompieri

În aceste clipe, echipajele de salvare intervin cu două autospeciale de stingere, una de descarcerare și o autospecială SMURD, pentru a opri flăcările.

Incendiu la un mall din Arad

Potrivit oamenilor legii, flăcările mistuitoare ar fi izbucnit la un panou publicitar prevăzut cu instalație electrică din interiorul magazinului de haine aflat în mall.

Citeste si: Incendiu la Constanța- 37 de mașini făcute scrum

Interiorul magazinului de haine este în continuare inundat cu fum extrem de des. De asemenea, pompierii ajunși de urgență la fața locului au transmis că există posibilitatea de propagare a incendiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior, pompierii au declarat că flăcările de proporții au fost stinse în aproximativ 10 minute.

Citeste si: Un autobuz cu 30 de pasageri a luat foc în mers, în municipiul Sibiu

„Datorită instalațiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat (sprinklere) și intervenției rapide și punctuale a echipajelor incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute fără a se extinde",

au transmis pompierii.

Autoritățile au afirmat că nu există victime, deoarece mall-ul era închis când a pornit incendiul. Însă, angajații care se pregăteau de deschiderea magazinului au tras o sperietură soră cu moartea.

„În momentul sosirii echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalaţie electrică din interiorul magazinului, cu posibilitatea de propagare, interiorul magazinului fiind inundat cu fum. Datorită instalaţiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat (sprinklere) şi intervenţiei rapide şi punctuale a echipajelor, incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute, fără a se extinde”, transmite ISU Arad.

incendiu la mall în arad acum

Incendiu la mall, în Ajun de Crăciun.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: Și-au pierdut unicul fiu în tragedia de la Colectiv și au devenit părinți din nou! Fiica lor s-a născut în aceeași zi și la acceași oră la care Andrei a fost declarat decedat

Cei de la ISU Arad au transmis că, cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului este un scurt-circuit la instalația electrică a panoului publicitar.

În urmă cu o lună de zile, în același mall, a mai izbucnit un incendiu. Din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia de aer condiţionat care funcţiona pe modul de încălzire, vestiarul firmei de curăţenie a luat foc pe atunci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si