Un incendiu se manifestă la Mânăstirea Tarnița. Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Focșani și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență intervin.

Citește și: Incendiu la o locuință din Neamț: o femeie a suferit arsuri grave

Incendiul se manifestă la o chilie și un adăpost de păsări de circa 250 mp.

Nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Incendiu la o pensiune turistică din Vatra Dornei

Incendiu la o pensiune turistică din Vatra Dornei

Incendiu puternic la o pensiune din Vatra Dornei. Flăcările se manifestă la nivelul acoperișului, cu pericol de propagare. Din primele informații, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune nu se aflau turiști. La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
A ars acoperișul construcției, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, și pereții din lemn, placați cu gips și carton, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și:  O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări

S-au degradat obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile, precum și instalațiile electrice și sanitare din trei camere. S-au mai degradat o parte din plafoane și din pereții de la parter.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de  coșul de fum  amplasat necorespunzator fața de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:25, iar pompierii au salvat restul construcției și anexele din apropiere, cu bunurile aferente.

Citește și: Explozie puternică urmată de un incendiu. Bubuitura s-a auzit într-un întreg cartier

O pensiune din Suceava s-a făcut scrum, după ce a fost cuprinsă de flăcări

O pensiune turistică din localitatea Pojorâta s-a făcut scrm, după ce un incendiu puternic a izbucnit din cauza unui conductor electric defect. Incendiu, seara trecută, la o pensiune din Suceava. Focul ar fi izbucnit de la un conductor electric defect. La fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

Citește și:   Sfârșit tragic pentru două femei din Cluj care au murit intoxicate cu monoxid de carbon

Cabana a ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Bunurile din interiorul construcției au ars și ele, iar un moped aflat în vecinătatea construcției s-a ales cu geamurile sparte.

Citește și:   Incendiu la o fermă din Vâlcea. Pompierii au intervenit

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si