Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de duminică, care se manifestă pe o suprafață de 700 de mp. Pompierii acționează cu 14 autospeciale, trei autoscări, patru ambulanțe și două autospeciale pentru descarcerare.

Citeste si: VIDEO| Incendiu violent în Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii au intervenit de urgență

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs pe Șos.

Olteniței- zona Popești Leordeni. Ocoliți/evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. respectați recomandările dispuse de autorități”, este mesajul primit de locuitorii din zonă.

Nu au fost persoane rănite în acest incendiu.

Incendiu violent în Centrul Vechi din Capitală

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la un imobil de pe strada Baia de Fier din Centrul Vechi din Bucureşti. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO |Incendiu de proporții la mansarda unui bloc. Zeci de persoane au fost evacuate

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, focul a izbucnit într-o clădire cu parter, un etaj şi pod şi se manifestă cu degajare intensă de fum la nivelul acoperişului.

Bilanțul incendiului de la Năvodari. Peste 70 de pompieri au luptat cu focul

Peste 70 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța au luptat cu stingerea unui incendiu.

Citeste si:  În privința primului comunicat oficial referitor la Ucraina, Consiliul de Securitate al ONU evită cuvintele „război”, „conflict” sau „invazie”

Peste 70 de pompieri au luptat cu flăcările unui incendiu produs la mansarda unui bloc.

Alerta a fost dată în această dimineață, în jurul orei 11.27, printr-un apel la 112. Opt autospeciale de   stingere cu apă și spumă, din care două venite din Ialomița și Călărași s-au luptat cu flăcările timp de șapte ore. La faţa locului s-au deplasat pompierii care acționează pentru stingerea incendiului si protejarea vecinătăţilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si