Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la maternitatea Spitalului Urziceni; sapte mame si noua copii, evacuati in siguranta

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la Sectia Ginecologie a Spitalului Municipal Urziceni, pompierii si cadrele medicale evacuand mai multi bebelusi si mame, fara ca vreo persoana sa fie ranita, potrivit reprezententilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ialomita, George Damian, a declarat, luni dimineata, ca incendiul a izbucnit duminica seara, la etajele al treilea si al patrulea al Spitalului Urziceni, unde se afla Sectia Ginecologie.

Conform sursei citate, pompierii si cadrele medicale au evacuat de la cele doua etaje sapte mame si noua copii, care au fost mutati la etajele inferioare ale spitalului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Incendiul a cuprins etajele 3 si 4, iar pompierii si cadrele medicale au evacuat in siguranta, la etaje inferioare, sapte mame si noua copii, fara sa se inregistreze victime. Focul a fost stins de pompieri in scurt timp", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ialomita.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI