Pompierii din București au intervenit, în noaptea de luni spre marți, pentru evacuarea fumului, după ce un incendiu a izbucnit la o biserică din Capitală.  

La fața locului au fost mobilizate 8 autospeciale cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare și un SMURD.  Nu au fost înregistrate victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 5 metri pătrați, iar flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare.

 

Citește și: Un autoturism a luat foc în județul Botoșani. Pompierii au intervenit

Un autoturism a luat foc în județul Botoșani. Pompierii au intervenit

Un autoturism a luat foc, în această după-amiază, în timp ce se deplasa pe raza localității Stâncești. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Conducătorul auto a văzut că iese fum de la motor și a oprit imediat mașina. Bărbatul  a încercat să stingă singur flăcările.

În ajutor i-au sărit și oamenii care locuiesc în zonă, însă eforturile lor au fost în zadar și au sunat după ajutor la pompieri. 

Citește și:  O tânără mămică și fetița ei de nici 3 ani au murit arse de vii în Teleorman

La caz s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că autoturismul ardea în totalitate.  

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui  scurtcircuit.

Incendiu devastator în Delta Văcărești. 30.000 de metri pătrați de vegetație ard

Incendiu devastator în Delta Văcărești. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor care au afectat 30.000 de metri pătrați. Vântul puternic intensifică focul.

Citește și:  Incendiu devastator în Delta Văcărești. 30.000 de metri pătrați de vegetație ard

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii se luptă cu un puternic incendiu de vegetație produs în Delta Văcărești. 30.000 de metri de vegetație ard. Cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit la fața locului.  

Citește și:  VIDEO- Explozie devastatoare într-o benzinărie din Pantelimon. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc

Explozie devastatoare într-o benzinărie din Pantelimon. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc

O explozie devastatoare a avut loc, duminică dimineața, într-o benzinărie din Pantelimon. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, iar altul a ajuns de urgență la spital. 

Șoferul mașinii, de 42 de ani, a fost transportat de urgență la un spital din București.

Citește și:  Rusia susţine că un nor radioactiv se îndreaptă spre Europa. Care este pericolul pentru români

„  În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05.35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG (n.r.- Gaz natural comprimat) din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o   explozie   la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu' ',  a anunţat duminică ISU București-Ilfov.

Citește și: Incendiu puternic de pădure în Spania: peste 550 de persoane au fost evacuate

La fața locului au acţionat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Conform pompierilor, alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat. 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si