Pompierii au intervenit, noaptea trecută, la un incendiu izbucnit la o casă din Reghin. Un copil de 7 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite.

Citeste si: Patru case au fost afectate de un incendiu din Babadag

„Arde generalizat o locuinţă pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.(...) Au fost evacuate din casa incendiată trei victime- cod roşu(...)

Două dintre victimele de cod roşu au fost transportate la CPU Reghin, respectiv UPU Târgu Mureş. Din păcate, cealaltă victimă de cod roşu nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată ulterior de cod negru", a precizat, în noaptea de miercuri spre joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.
În aceeași curte se mai aflau și alte case, fiind și acestea afectate.

Citeste si: Intervenție cu elicopterul SMURD, în Harghita. O femeie a suferit arsuri grave

Intervenție cu elicopterul SMURD, în Harghita. O femeie a suferit arsuri grave

O femeie de 70 de ani a suferit arsuri de gradul III pe 50% din suprafața corpului, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul unui elicopter SMURD.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unei explozii din Cluj-Napoca

„În urma incendiului a rezultat o victimă, de sex feminin, în jur de 70 ani, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi picioare, pe cca 50% din suprafaţa corpului”,  a transmis ISU Harghita.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Citeste si:  Patru case au fost afectate de un incendiu din Babadag

Patru case au fost afectate de un incendiu din Babadag

Incendiu în orașul Babadag, la patru case. Pompierii ISU Tulcea s-au luptat cu flăcările aproape patru ore. Incendiu în orașul Babadag, la patru case. Pompierii ISU Tulcea s-au luptat cu flăcările aproape patru ore. Focul a izbucnit în jurul orei 3.40, în noaptea de luni spre marți.

Pompierii au fost anunțați prin apelul unic de urgență 112.

Citeste si:   VIDEO| Mașină în flăcări, în apropiere de Popești-Leordeni. Șoferul se afla în autoturism în momentul izbucnirii focului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si