Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o garsonieră din Caransebeş. Pompierii intervin

Cinci copii şi doi adulţi au fost evacuaţi preventiv dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Caransebeş, după ce într-o garsonieră de la parterul imobilului a izbucnit un incendiu, marţi după-amiază, a informat ISU Caraş-Severin.

Diana Bostan,

Incendiu la o garsonieră din Caransebeș.

[Sursa foto: ISU Caraș-Severin]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu au fost înregistrate victime, la faţa locului intervenind pompierii din Caransebeş cu trei maşini de stingere a incendiilor.

Mai multe persoane au fost evacuate

"Preventiv au fost evacuaţi cinci copii şi doi adulţi din apartamentele învecinate, până când se degajă fumul", a precizat sursa citată.

Citeste si: În Timișoara, un azil de bătrâni a fost evacuat, după ce un bătrân și-a aprins țigara în timp ce purta mască de oxigen

Echipajele de pompieri au localizat incendiul şi au acţionat pentru evacuarea materialelor arse din interior, între acestea aflându-se şi o butelie de gaz.

Incendiu într-un bloc din Bistrița. Pompierii au intervenit de urgență

Într-un apartament de la etajul 1 a izbucnit un incendiu, iar proprietarul a reușit să se salveze. A suferit un atac de panică, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Ea este Ștefania, adolescenta care a murit după ce mașina în care era s-a răsturnat pe câmp. Fata a fost resuscitată chiar de tatăl său

Între timp, pompierii au urcat cu scara până la etaj, au spart geamurile și minunte în șir s-au luptat cu flăcările, înainte ca focul să se extindă și la alte apartamente.

Incediul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit, spun anchetatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI