Panică la o grădiniţă din Harghita, după ce acoperişul a luat foc. 23 de copii şi două cadre didactice s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor.

Incendiu la o grădiniță din Harghita

Incendiul a izbucnit la grădiniţa din satul Ciucani, comuna Sânmartin.

23 de copii și cadre didactice au fost de urgență evacuate.

"La locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere.

(...) Ard circa 200 mp din acoperiş. A fost alertat SVSU Cozmeni. În sprijin se deplasează încă un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu autoscara mecanică. La locul evenimentului a fost trimis şi echipajul SAJ Sânmartin", precizează reprezentanţii ISU Harghita.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Evoluția stării de sănătate a bărbatului rănit în incendiul unui bloc din Constanța. Primăria a deschis un cont pentru donații

Pompierii se luptă cu flăcările și la această oră

La faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere.

Totodată au fost alertate şi SVSU Sânmartin şi SVSU Cozmeni.

În sprijin se deplasează încă un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu autoscara mecanică. La locul evenimentului a fost trimis și echipajul SAJ Sânmartin.

Citeste si: Incendiu într-un imobil din Ploiești. Șase persoane s-au auto-evacuat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si