Pompierii din Satu Mare au intervenit, luni, la un incendiu izbucnit în localitatea Vama. O persoană a fost rănită, prezentând arsuri de gradele 2 și 3.

”Din primele informaţii a avut loc o explozie a unui recipient cu substanţe inflamabile, rezultând şi o victimă cu arsuri de gradul 2 şi 3. La faţa locului s-au deplasat 12 cadre militare cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei Negreşti-Oaş”, a

transmis ISU Satu Mare.

Citește și: O femeie din Capitală a sunat la 112 și a spus că soțul ei le-a ucis fiica, după care a incendiat casa

Incendiul se manifesta violent la sosirea echipajelor.
”Din suprafaţa de 600 de metri pătraţi a halei, pompierii au salvat de la ardere 400 de metri pătraţi. Victima a fost preluată de către echipajul de terapie intensivă, care a fost solicitat pentru sprijin şi transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare. Aceasta era conştientă, dar în stare de şoc cu arsuri de gradul 2 şi 3”, a mai transmis sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un autoturism a ars în totalitate, precum și structura lemnoasă a halei.

Citește și: Incident dramatic în Miercurea Ciuc! De nervi, un tânăr a dat foc apartamentul în care locuia

Incident dramatic în Miercurea Ciuc! De nervi, un tânăr a dat foc apartamentul în care locuia

Un tânăr din Miercurea Ciuc, județul Harghita, a fost reținut după ce, din cauza faptului că era nervos după o neînțelegere cu familia, a stropit pereții apartamentului în care locuia cu o substanță inflamabilă și apoi a dat foc. 

Citește și: Incendiu în Voluntari: o casă și un magazin au fost cuprinse de flăcări

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 că într-un imobil din zona Harghita-Bai a izbucnit un incendiu.

Citește și: Explozie într-un bloc din Pitești: o femeie a fost transportată la spital

O zi mai târziu, duminică, 15 ianuarie 2023, în urma extinderii cercetărilor și a investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, s-a constatat faptul că tânărul, din Miercurea-Ciuc, pe fondul unei stări de nervozitate determinată de unele înțelegeri familiale, ar fi stropit pereții apartamentului în care locuia cu o substanță inflamabilă și apoi a dat foc.

Citește și: Flăcările au cuprins un liceu din Bacău. Mai bine de 260 de elevi și profesori au fost evacuați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si