Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o hală din Cluj-Napoca. Oamenii au fost sfătuiți să stea în case

Un incendiu puternic a avut loc marți dimineață la o hală din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

Madalina Grigore,

Incendiu la o hală din Cluj [Sursa foto: știridecluj.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hala, de o suprafață de 600 de metri pătrați, este locul în care mai multe  firme comerciale își desfășoară activitatea. 

De la ce a izbucnit incendiul

Incendiul a izbucnit de la una dintre firmele din hală. Potrivit stiridecluj.ro, aceasta comercializează produse textile și accesorii auto din piele. Fumul este vizibil în tot orașul. Clujenii au primit, în această dimineață, la ora 7:09, un mesaj Ro-Alert în care sunt anunțați despre incendiu și primesc recomandarea de a rămâne în case: „Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum.

Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj". 

Citeste si: Flăcări pe un vapor din Portul Constanța. Vaporul era încărcat cu containere

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

ISU Cluj a anunțat că incendiul a fost lichidat, iar echipajele intervin la câteva focare active. Pompierii anunță că nu au fost înregistrate victime și nu există pericole pentru sănătatea publică. 

Citeste si: Tulcea: Mașină în flăcări, în trafic

Ce au declarat autoritățile

„Nu sunt informaţii până acum referitoare la existenţa unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice.

S-a transmis mesaj RO-ALERT privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca şi localitatea Baciu”, a declarat reprezentantul ISU Cluj. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI