Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o locuință din Neamț: o femeie a suferit arsuri grave

O femeie a suferit arsuri grave pe mâini și pe față după ce locuința ei din Neamț a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la jarul căzut din sobă.

Diana Bostan,

Incendiu Neamț


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit ISU Neamț, femeia în vârstă de 53 de ani a suferit arsuri grave după incendiul izbucnit, luni, la locuința ei din comuna Farcașa.

Femeia a suferit arsuri grave pe mâini și pe față

La locul incendiului s-au deplasat mai multe echipaje de la Garda 2 Poiana Teiului şi voluntarii din Farcaşa şi Borca.

Citește și: Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

"La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu posibilitatea propagării la alte două case şi anexele din aceeaşi gospodărie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina

Popa.

Citește și: VIDEO. Incendiu la Disneyland din cauza unui dragon animatronic care a luat foc în timpul spectacolului

Femeia s-a ales cu arsuri grave și a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ. 

Incendiu la Disneyland din cauza unui dragon animatronic care a luat foc în timpul spectacolului

Un dragon animatronic uriaș a luat foc în timpul spectacolului live la Disneyland, în California.

Nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Incendiu în Mehedinți: un pompier aflat în timpul liber a sărit în ajutor

Mulțimea care se bucura de un spectacol live la Disneyland, în California, a fost lăsată înmărmurită sâmbătă seară când un dragon animatronic uriaș a luat foc, potrivit BBC.

Videoclipuri online arată cum Maleficent, dragonul de 13 metri, care scuipă foc, este rapid cuprins de flăcări, în timp ce pompierii încearcă să controleze incendiul.

Citește și: Incendiu intr-un restaurant din Madrid

S-a întâmplat în timpul spectacolului Fantasmic, un spectacol live cu apă, cu efecte pirotehnice și cu celebrul Mickey Mouse care salvează ziua.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului. La un moment dat, o explozie mare de foc iese din balaur, în timp ce mulțimea poate fi auzită gâfâind, iar personalul Disney strigă să se "elibereze zona".

Citește și: Un incendiu s-a produs într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a fost intoxicată cu fum

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din cauza fumului gros, patronii parcului au fost evacuați din mai multe atracții din apropiere, a precizat Disney într-un comunicat. Cauza incendiului rămâne în curs de investigare, iar deocamdată, orice efecte de foc similare vor fi suspendate în toate parcurile tematice din întreaga lume "din lipsă de precauție".

Aceasta nu este prima dată când Maleficent se comportă greșit- stând pe un car alegoric în timpul unei parade, capul lui a luat foc în 2018 la Disney World din Florida. Maleficent este principalul răufăcător din Frumoasa din Pădurea Adormită și se transformă din "stăpâna tuturor relelor" într-un dragon pentru a se lupta cu Prințul Phillip în filmul Disney din 1959.

Citește și: Incendiu intr-un restaurant din Madrid

Ea a fost reimaginată pentru un film live-action în 2014, fiind interpretată de Angelina Jolie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI