Incendiu la spitalul de urgență Drobeta Turnu-Severin. Pacienții spitalului au trecut prin momente de panică, marí seara, când s-au trezit din somn și au văzut fumul care s-a extins.  

Citește și: VIDEO- Incendiul de la hotelul de 4 stele din Ploiești, stare de groază. Un turist: "Ne-a trezit poliția"

Fumul de la incendiu se manifesta la pereții a două clădiri: clădirea veche a spitalului și imobilul nou construit, unitatea sanitară fiind în reabilitare.

”Seara trecută, în jurul orei 22:20, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de muncă operativă", a transmis ISU Mehedinţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, în teren s-au deplasat ofiţerul ISU care asigură continuitatea conducerii, şeful Inspecţiei de Prevenire şi locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

"La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare”, au transmis oficialii ISU.

De la ce a pornit incendiul din spital

Detașamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă. Nu a fost nevoie de evacuarea unor persoane.

"Cel mai probabil, cauza incendiului este un scurtcircuit. Spitalul județean se află în administrarea Consiliului Județean Mehedinți", a declarat Aladin Georgescu,  președinte Consiliul Județean Mehedinți.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si