Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin

Un incendiu a izbucnit, marți seara după ora 22.00, la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit de urgență, iar pacienții nu au fost evacuați.

Sorin Negru,

Incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiu la spitalul de urgență Drobeta Turnu-Severin. Pacienții spitalului au trecut prin momente de panică, marí seara, când s-au trezit din somn și au văzut fumul care s-a extins.  

Citește și: VIDEO- Incendiul de la hotelul de 4 stele din Ploiești, stare de groază. Un turist: "Ne-a trezit poliția"

Fumul de la incendiu se manifesta la pereții a două clădiri: clădirea veche a spitalului și imobilul nou construit, unitatea sanitară fiind în reabilitare.

”Seara trecută, în jurul orei 22:20, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de muncă operativă", a

transmis ISU Mehedinţi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, în teren s-au deplasat ofiţerul ISU care asigură continuitatea conducerii, şeful Inspecţiei de Prevenire şi locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

"La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare”, au transmis oficialii ISU.

De la ce a pornit incendiul din spital

Detașamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă.

Nu a fost nevoie de evacuarea unor persoane.

"Cel mai probabil, cauza incendiului este un scurtcircuit. Spitalul județean se află în administrarea Consiliului Județean Mehedinți", a declarat Aladin Georgescu,  președinte Consiliul Județean Mehedinți.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI