Sperietură zdravănă la Spitalul de Urgență Timișoara, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă seara, la secția de Ortopedie.

Citeste si: Un incendiu a izbucnit în Sinaia în prima zi de Paște. 15 persoane au fost evacuate

Doi angajați ai spitalului, un paznic și un electrician, au reușit să stingă incendiul la timp până la sosirea echipajelor de pompieri.
Incendiul a pornit de la o saltea care a luat foc.

Al doilea incendiu la Spitalul din Timișoara

Biroul de presă al ISU Timiş a informat că „la Secţia de Ortopedie de la subsolul Spitalului Judeţean Timişoara a izbucnit un incendiu la salteaua unui pat aflat pe coridor. Incendiul a fost detectat şi semnalizat de instalaţia de detectate, semnalizare şi avertizare incendiu (IDSAI)”, conform G4media.ro.

Citeste si: Incendiu puternic la Halele Centrale din Ploiești. Două persoane au fost intoxicate cu fum

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire, nu există victime.

Aceasta experiență nu este singulară. Autoritățile au mai fost chemate o dată, în octombrie 2021, la aceeași unitate medicală.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Roman

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Roman

Un alt incendiu a izbucnit, pe data de 7 aprilie, într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, județul Neamț.

Citeste si:  Incendiu puternic într-o locuinţă din judeţul Vaslui. Patru persoane, dintre care trei copii, au suferit arsuri

La fața locului au fost trimise două  autospeciale de stingere  și o ambulanță SMURD.
Incendiul s-a desfășurat cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică.

Citeste si:  VIDEO- Adolescent dus la spital. A fost lovit de o bucată de tencuială desprinsă de pe blocuri din cauza rafalelor de vânt

Containerul aparține unei firme ce execută lucrări de construcții la spital, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamţ.
Nu au fost înregistrate victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si