Persoanele care se aflau în hotel au reuşit să iasă la timp. Un bărbat a suferit o uşoară intoxicare cu fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, la un incendiu izbucnit la Hotelul Nautic din Mamaia Nord. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

Citeste si: Percheziții ale DIICOT într-un caz de trafic de minori și proxenetism

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În momentul când echipele de interveniţie au ajuns la hotel, incendiul se manifesta la subsolul unităţii, acolo unde arde mobilierul. Persoanele care se aflau în unitatea respectivă au ieşit afară când a izbucnit focul.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: La următoarea relaxare poate ne gândim şi la...

Un bărbat de 34 de ani, uşor intoxicat cu fum, a primit ajutor medical de la echipajul aflat la faţa locului, refuzând transportul la spital. Incendiul a afectat camera tehnică pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi şi au ars mase plastice.

Citeste si: Ludovic Orban, apel către partidele care nu vor vota prelungirea stării de urgență: „Să nu trateze politic problema!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si