Incendiul a izbucnit cu puțin timp înainte de ora 23, pe strada Regimenent 13 Călărași, din Timișoara, la un cămin studențesc. 55 de persoane au fost evacuate.

Citește și: Un autobuz cu 50 de pasageri a luat foc în Prahova

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul intervenției 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă si spuma și un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că etajul 3 al căminului studențesc era inundat cu fum”, transmite ISU Timiș.

Pompierea au acționat pentru evacuarea fumului din clădire și verificarea clădirii în vederea evacuării persoanelor.

Citește și: VIDEO- Mama celor trei copii care au murit în incendiu nu ar fi fost acasă în momentul tragediei

Mama celor trei copii care au murit în incendiu nu ar fi fost acasă în momentul tragediei

Întorsătură de situație în cazul celor trei copii care au murit în incendiul din Sectorul 5, în care a avut loc tragedia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mama celor 3 copii decedați în incendiu rămâne în libertate pentru moment. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Citește și:  Un bărbat din Sectorul 5 a dispărut! Poliția cere ajutorul cetățenilor

În urma audierilor, mama celor 3 a declarat că era singurul părinte prezent în casă, în momentul tragediei, soțul acesteia fiind plecat la muncă în Germania. 

Conform femeii, aceasta nu a putut să-și salveze copiii pentru că s-ar fi trezit prea târziu. Vecinii sunt cei care au auzit urletele de disperare ale femeii, în jurul orei 5.30 dimineața. Astfel, femeia a fost condusă la secția de poliție pentru ucidere din culpă și audiată timp de 12 ore. 

Citește și: TIR în flăcări pe A1. Circulația este restricționată

Conform unor surse, incendiul nu a fost produs din cauza unei surse de căldură, ci din cauza copilului de 6 ani, care a aprins o brichetă și a ars salteaua patului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cercetările pentru ucidere din culpă continuă, și, momentan, mama celor 3 copii este în libertate.

Un autobuz cu 50 de pasageri a luat foc în Prahova

Un incendiu a izbucnit la un autobuz cu 50 de oameni, în Prahova. Un pompier aflat în timpul liber a fost cel care l-a stins.

" Incendiu  l a fost lichidat de un pompier aflat în timpul liber.

Acesta a acţionat cu 5 stingătoare pentru lichidarea incendiului, deconectarea contactului general. În autobuz se aflau 50 de persoane care s-au autoevacuat. Nu sunt victime", a transmis ISU.

Citește și:  VIDEO- Mama celor trei copii morți în incendiul din Capitală, dosar penal pentru ucidere din culpă. Ce s-a întâmplat înainte de tragedia din Sectorul 5

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si