Duminică, 19 iunie, la aproximativ ora 16:00, s-a dat alarma la Therme București. Cetățenii din aproprierea complexului de relaxare din comuna ilfoveană au observat nori de fum gros în apropiere și au sunat la 112.

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, iar coloana de fum se vedea de la un kilometru depărtare.

Conform reprezentanților de la ISU, în interiorul depozitului se aflau mase plastice și materiale de construcții, iar focul este posibil să se extindă și la o hală din apropiere.

Conducerea centrului de relaxare: ″În niciun moment nu s-a pus problema evacuării”

Până la sosirea echipajelor ISU, la fața locului a intervenit o echipă privată de pompieri.

“Ne-am deplasat la fața locului cu 12 autospeciale de apă și spumă, două autoscări pentru stingere a incendiilor la înălțimi. Din fericire nu sunt victime”, a declarat Petrică Epure, ISU București-Ilfov.

Complexul unde se relaxau oamenii se răcoreau în piscinele cu apă termală nu a fost pus în pericol.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: A fost închis Pasajul Unirii. Traficul le dă bătăi de cap șoferilor bucureșteni

″În niciun moment nu s-a pus problema evacuării, nici facilitățile Therme și nici orice funcționare a activității nu a fost pusă în pericol. Clienții au fost informați despre ce se întâmplă, dar nu a existat niciun fel de pericol”, a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare Therme București, potrivit jurnaliștilor de la PRO TV.

“A fost destul de mult fum, însă flăcările s-au văzut destul de puțin. Ne-au spus, ne-au anunțat prin microfon că au venit mașini de pompieri și că totul este în regulă, nu va ajunge în incinta complexului”, a precizat o clientă Therme București.

“Eram pe șezlong și am zis să vin mai aproape să văd. Și era ditamai fumul, era foc la maxim”, a declarat un alt client Therme București.

Citeste si: Alertă cu bombă într-o zonă publică din Capitală

“M-am dus la piscină și am luat o băutură și m-am rugat să fie bine”, spune alt bucureștean care venise să se relaxeze la piscină.

“A fost ok, nu ne-a afectat cu nimic”, a încheiat un client. 

Incendiul a fost izolat în aproximativ o oră, însă echipajele au rămas acolo până târziu, în noapte, pentru a stinge si ultimele focare.

Citeste si: Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier, la Vâlcea. Două persoane au fost grav rănite, una dintre acestea suferind o amputare de braţ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si