UPDATE: Incendiul de la restaurantul dezafectat de pe Splaiul Independentei, de langa Pasajul Basarab din Capitala, a fost stins. Constructia a mai fost cuprinsa de facari in urma cu doua saptamani, atunci stabilindu-se ca focul a fost pus intentionat.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa cateva zeci de minute, ei intervenind cu trei autospeciale de stingere si o autoscara.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat ca localul nu era racordat la utilitati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Incendiul a cuprins restaurantul pe o suprafata de 300 de metri patrati, fara sa existe persoane ranite.

Restaurantul dezafectat a mai fost cuprins de un incendiu in 14 aprilie, in urma cercetarilor stabilindu-se ca focul a fost pus intentionat. Un incendiu a izbucnit, vineri, la un restaurant de pe Splaiul Independentei 230, in apropierea Pasajului Basarab, fiind afectata o suprafata de circa 300 metri patrati, anunta biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

La fata locului actioneaza trei autospeciale de stingere, o autoscara si un echipaj SMURD.

Stire in curs de actualizare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si