Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la un spital din Arad. Mai multe persoane au fost evacuate de urgență

Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Arad, noaptea trecută, iar pompierii ajunşi la faţa locului au evacuat mai multe persoane, dintre care şase au fost transportate la spital cu uşoară intoxicaţie cu fum. Focul a fost provocat de un pacient internat în această unitate medicală.

Alexandra Costea,

Incendiu la un spital din Arad. Mai multe persoane au fost evacuate de urgență [Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,La ora 04:24 s-a primit pe SNAU 112 un apel despre un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad. La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de stingere  (A5003, A9000), descarcerarea uşoară,  SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu şi SMURD EPA Curtici,  cu un total de 18 subofiţeri şi trei ofiţeri.  În momentul sosirii echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajarea mare de fum şi posibilitatea de extindere”, transmite ISU Arad.

Citeste si: O femeie, în vârstă de 116 ani, a învins virusul COVID-19

6 persoane intoxicate cu fum

Câțiva pacienți s-au autoevacuat, iar alţii au fost evacuaţi de pompieri. Şase persoane au fost transportate la UPU Arad având intoxicaţie cu fum.

,,O parte a pacienţilor, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii Detaşamentului Arad au evacuat alţi 6 pacienţi şi 3 cadre medicale. Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienţi şi 3 cadre medicale), toţi în stare bună cu uşoară intoxacaţie cu fum”, mai transmite ISU Arad.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu devastator la Mamaia, mai multe terase în flăcări

Din fericire incendiul nu s-a extins

Incendiul a fost stins după aproximativ 20 de minute, la ora 04:48, fără a se extinde.

Cauza probabilă a incendiului este ,,folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului".

Citeste si: Eroii români din Grecia s-au întors acasă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI