În jurul orei 09.55, echipajele Secției de Pompieri Beiuș au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj pentru întreținerea drumurilor, aflat în mers, pe DJ 767 C, între localitățile Luncasprie și Răcaș.

Citește și: Intervenție a pompierilor, după ce un autoturism a luat foc pe stradă

În momentul în care șoferul a sesizat producerea incendiului, a încercat să acționeze asupra focarelor cu un stingător, însă arderea s-a dezvoltat rapid, astfel că, la sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului utilaj.

Incendiul, stins de pompieri în mai puțin de 10 minute, a afectat materialele combustibile din componența utilajului. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții în Satu Mare. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore să lichideze flăcările

Intervenție a pompierilor, după ce un autoturism a luat foc pe stradă

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Vălișoara, comuna Săvădisla. În accidentul rutier din localitatea Vălișoara a fost implicat un singur autoturism, la care s-a produs și un incendiu. Participanții la trafic au extras de urgență o persoană, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, semiconștient.

Citește și:  Accident rutier în județul Mureș după ce o camionetă s-a răsturnat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta primește îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. La fața locului acționează echipajele de la Punctul de Lucru Florești.
Bărbatul a fost transportat la spital, iar pompierii au lichidat incendiul.

Citește și:  Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru a preveni  izbucnirea unui incendiu, după ce o autoutilitară cu două persoane s-a răsturnat.

La fața locului a ajuns un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, drumarii, un echipaj de la Poliție și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență George Enescu.

Citește și: VIDEO Incendiu în Bucureşti: Un loc de joacă a fost cuprins de flăcări

După ce pompierii au acționat pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicul, cu ajutorul unui buldoexcavator, autoutilitara a fost trasă cât mai aproape de marginea drumului. Se așteaptă intervenția unui utilaj greu pentru a o repune pe roți.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții la școala din Braniște, județul Olt: elevii și profesorii au fost evacuați

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si