Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la UNTOLD! Clipe de panica pentru participanti. Cei din jur au sarit cu paturi sa stinga flacarile

Clipe de panica la UNTOLD! In timpul unui concert, un echipament a luat foc pe scena.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru concerte, organizatorii au pregatit un show de lumini, lasere si foc de artificii. Insa, unul dintre echipamente a luat foc, iar flacarile au panicat lumea din jur.

In imaginile postate de ClujToday se observa cum participantii au sarit cu o patura sa opreasca flacarile. Intr-un final, focul a fost lichidat de pompieri care au intervenit la timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"In jurul orei 23.00 a avut loc un incident, pe scena principala a festivalului. Acestea au produs o ardere necontrolata care putea deveni un inceput de incendiu. A fost vorba despre cateva materiale decorative care s-au aflat pe un echipament care producea efecte speciale.

Unul dintre organizatori a incercat sa inabuse flacarile respective, insa un ofiter de pompieri a folosit un stingator si a fost stinsa arderea respectiva in cateva secunde," a precizat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

In urma acestui incident, Asociatia Colectv a postat un mesaj pe pagina de socializare.

"Stim prea bine ce inseamna cea mai mica sursa de foc.

Bine ca in cazul acesta s-a intervenit la timp. Cateva zeci de secunde la Colectiv au fost fatale. Nu invatam mai nimic de atunci."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI