Close sidebar
Close sidebar

Incendiu pe DN 1, la ieșirea din București. O mașină a luat foc

Incendiu pe DN1, în apropierea aeroportului Băneasa. O mașină a luat foc.

Diana Puiu,

Incendiu pe DN 1, la ieșirea din București. O mașină a luat foc

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mașină a luat foc la ieșirea din București, spre Aeroportul Băneasa. Un participant la trafic a reușit să surprindă imaginile cu autovehiculul în flăcări. Pasagerii au reușit să se autoevacueze la timp. Nu se știe până la acest moment cauza izbucnirii incendiului.

Citește și: Intervenție a pompierilor pe un drum județean, după ce o autoutilitară a luat foc

Intervenție a pompierilor pe un drum județean, după ce o autoutilitară a luat foc

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină, marți după-amiază, pe drumul județean care leagă localitățile Mădăraș și Terebești, după ce o autoutilitară a luat foc. 

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:30, atunci când Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară ce aparține unui operator de salubrizare. 

Citește și:  Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat nouă cadre medicale cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la cabina autoutilitarei, pompierii reușind să localizeze incendiul. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la bordul autoutilitarei.

Citește și:  Incendiu puternic într-un bloc din Teleorman: totul a pornit de la o lumânare

Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Trei mașini au ars, noaptea trecută, într-o parcare din Galați. Cauza incendiului nu a fost încă dezvăluită de anchetatori. 

Din primele informații, cei de la   ISU   au anunțat că atât două autoutilitare, cât și un autoturism au ars în întregime.

Citește și:   Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI