Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit într-un apartament situat pe strada Mihai Eminescu. Traficul din zonă a fost restricționat. Nu au fost raportate victime până în prezent. Pompierii intervin, în urma unui apel la 112. În apartament au fost găsite materiale textile care ardeau.

Citește și: Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost transportat la spital după ce a suferit arsuri pe 40% din corp

Inciddent nefericit la Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost transportat la spital după ce a suferit arsuri pe 40% din corp

Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul la o centrală utilizând combustibil.

”Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit inconştient cu arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. A fost intubat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis  ISU Bistriţa-Năsăud. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz. 

Citește și: Incendiu într-un bloc din Giurgiu: totul a pornit de la lumânările aprinse pentru un decedat

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru care se afla în locuinţa sa şi ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Cercetările

continuă pentru a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Mama celor trei copii morți în incendiul din Capitală, dosar penal pentru ucidere din culpă. Ce s-a întâmplat înainte de tragedia din Sectorul 5

Un adolescent din Iași s-a electrocutat după ce a căzut pe firele electrice şi pe o locomotivă

Un moment de neatenție l-ar fi putut costa viața pe un adolescent din Iași. Acesta a căzut de pe o pasarelă pietonală pe firele electrice şi pe o locomotivă.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic și pericol de explozie la un depozit din Târgu Mureș. A fost transmis Mesaj RO-Alert

Adolescentul în vârstă de 16 ani a suferit multiple arsuri în urma atingerii firelor electrice din gară. Mai multe echipaje ISU acționează la locul producerii incidentului. Totul s-ar fi petrecut în apropierea unei școli.

Citește și: Incendiu violent într-un apartament din Giurgiu! Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si