Close sidebar
Close sidebar

Detalii de la incendiul Palatului Administrativ din Suceava. Ce au transmis autoritățile

Noi detalii de la incendiul de la Palatul Administrativ din Suceava. Autoritățile au transmis că nu sunt semnalate victime. Numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat.

Georgiana Balaban,

Incendiu devastator la Suceava. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la acoperişul Palatului Administrativ din Suceava, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Până în prezent nu au fost semnalate victime. Numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat.

Citeste si: Alertă la Institutul Marius Nasta: Degajare de fum la un ventilator al secţiei mobile ATI

Incendiu de ultima oră

În acest moment, dispozitivul de stingere este format din 18 maşini de stingere (13 din cadrul ISU şi alte 5 de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă) şi 5 autoscări, au anunţat reprezentanţii Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că în sprijin acţionează şi o maşină de stingere şi o autoscară de la ISU Botoşani.

Citeste si: VIDEO- O femeie s-a aruncat de la etajul șase din cauza unui incendiu

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava. [Sursa foto: google]

Au intervenit 12 maşini stingere, o cisternă a serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, cu cantitate de 20 t apă, 4 autoscări şi 2 ambulanţe SMURD.

Citeste si: FOTO Cum se simte și cum arată Cătălin Denciu, medicul-erou din incendiul de la Spitalul Piatra Neamț: „Pot deja să merg cu bicicleta”

Potrivit ISU Suceava, incendiul se manifestă la acoperişul clădirii Palatului Administrativ, unde se află Prefectura şi Consiliul Juudeţean.

Citeste si: De la ce a pornit, de fapt, incendiul din Constanța în care o femeie a murit? Detaliile intervenției

Nu sunt înregistrate victime până în acest moment, a transmis ISU Suceava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI