Close sidebar
Close sidebar

Incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Podul Grant și Gara Basarab. Un mesaj Ro-Alert a fost emis în urma degajării mari de fum. Anunțul făcut de ISU București - EXCLUSIV

Un incendiu a izbucnit joi, 11 ianuarie, la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Podul Grant și Gara Basarab.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol

Joi, 11 ianuarie, un incendiu a izbucnit la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant.

UPDATE: Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, a declarat pentru Stirilekanal.ro că în urma incendiului din zona Basarab- Giulești nu sunt victime și că după ce focul va fi lichidat va fi stabilită cauza. ”Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită după lichidarea acestuia. Nu sunt victime. Este vorba de un incendiu în desfășurare. Se intervin cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a afirmat Daniel Vasile.

După cum se știe, în acele vagoane dezafectate locuiesc persoane fără adăpost, iar cauza probabilă a incendiului ar avea legătură cu acestea.  

Știrile Kanal D a obținut imagini în exclusivitate

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

„Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ulterior, ISU București.

În urma degajării intense de fum, pentru informarea și avertizarea populației, a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

Știre în curs de actualizare...

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI