Close sidebar
Close sidebar

Incendiu izbucnit lângă Pădurea Băneasa. Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale. ,,Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 30 hectare''

Marți, un incendiu a izbucnit lângă Pădurea Băneasa. Peste 30 de hectare au fost afectate în urma incendiului. În acest caz au intervenit 9 autospeciale, pentru stingerea flăcărilor extinse la marginea pădurii.

Alexandra Bercea,

Incendiu produs lângă Pădurea Băneasa. Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La fața locului s-au deplasat 9 autospeciale, pentru a stinge flăcările care s-au extins la marginea pădurii.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţia uscată din zona de nord a capitalei, în apropiere de str. Drumul Agatului. Suprafaţa totală afectată este de aproximativ 30 hectare.

Forţele acţionează pentru stingerea mai multor focare, respectiv pentru limitarea propagării incendiului. Au fost afectate faţada şi terasa unei locuinţe. Au fost alertate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime”, au declarat pompierii.

Rafalele de vânt influențează direcția de propagare a incendiului

Către zona forestieră există pericol de propagare a flăcărilor.

De asemenea, potrivit pompierilor, s-au luat măsuri pentru realizarea dispozitivului de protecție.

Citește și: Incendiu de amploare, lângă Aeroportul Băneasa. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale. "Este aproape lichidat"

Direcția de propagare a incendiului este influențată de rafalele de vânt, iar căile de acces pentru autospecialele de pompieri sunt limitate, potrivit ȘtirileProTv.ro

Incendiu de amploare, lângă Aeroportul Băneasa

Un incendiu violent de vegetație a izbucnit duminică în zona de nord a Capitalei, O suprafață de circa 3000 de metri pătrați a fost afectată, iar fumul putea pune în pericol circulația pe aeroportul Băneasa.

În jurul orei 19.00, se acționa pentru lichidarea ultimelor focare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiu lângă Aeroportul Băneasa

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 16:50. Suprafaţa totală afectată este de 6.000-7.000 de metri pătraţi, au precizat reprezentanţii ISUBIF pentru Libertatea.

La faţa locului au acţionat 8 autospeciale.  

Potrivit București FM, în zona se află foarte multa vegetatie uscată.

Focul a izbucnit foarte aproape pe Aeroportul Baneasa, informează Digi 24.

Citește și: VIDEO- Incendiu lângă Piața Victoriei, în București. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor: „Sunt degajări de fum”

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI