Un incendiu a izbucnit  într-un apartament situat la parterul unui bloc din Luduş, judeţul Mureş, iar 12 locatari au fost evacuați. O persoană cu atac de panică a fost preluată de echipajele medicale.

Citește și: Panică la Mamaia. Mai mulți turiști au fost evacuați în timpul nopții, după ce o alarmă de incendiu a fost declanșată

ISU Mureş a intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din orașul Luduş.

Ce au anunțat autoritățile

La fața locului s-au mobilizat 4 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Târnăveni, Punctului de Lucru Luduş şi SVSU Luduş şi Iernut, precum şi o ambulanţă SMURD B2.

Citește și: Incendiu într-un sat din Galați: pompierii au intervenit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din interiorul celor 20 de apartamente situate în blocul în care se afla apartamentul incendiat au fost evacuate 12 persoane, una dintre acestea fiind preluată de echipajul medical prezent la faţa locului, suferind un atac de panică”, a transmis ISU Mureş.

Citește și: Incendiu la Mănăstirea Tarnița. Pompierii intervin

Sursa citată a precizat că incendiul s-a manifestat generalizat în interiorul apartamentului, pompierii acționând pentru limitarea, localizarea şi lichidarea acestuia, precum şi pentru ventilarea casei scării inundate cu fum.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Citește și: Au trecut 37 de ani de la tragedia din 26 aprilie 1986. Iată 5 informații mai puțin cunoscute despre explozia de la Cernobîl


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si