UPDATE- „Victima, în vârstă de aproximativ 67 ani, prezintă arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportată către Clinica de Chirurgie Plastică "Casa Austria" Timişoara”, a transmis ISU Timiş.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, joi, la un bloc de locuințe în localitatea Nădrag, judeţul Timiş, o persoană fiind grav rănită.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu arsuri pe jumătate din suprafaţa corporală.

Citește și: VIDEO Incendiu în Bucureşti: Un loc de joacă a fost cuprins de flăcări

ISU Timiş intervine la faţa locului cu mai multe autospeciale.

Ce au anunțat autoritățile

Pompierii au precizat că explozia a fost urmată de incendiu şi s-a produs într-un apartament de la etajul al doilea.

Citește și: Accident urmat de incendiu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 16.02.2023, ora 14:15 am fost solicitați să intervenim în urma producerii unei explozii, urmată de incendiu, la un apartament situat la etajul IV al unui bloc, din comuna Nădrag.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj cu o  autospecială de primă intervenție și comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD.


In sprijin intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădrag.
La sosirea echipajelor a fost identificată o victimă, de sex masculin, semi-conștientă, cu arsuri pe corp. Acesta va fi preluată de către elicopterul SMURD și transportată la spital.

17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri.”, au transmis reprezentanții ISU.

Victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corporală, fiind preluat şi transportat către elicopterul SMURD.

Doar două persoane au fost evacuate din imobil.

Citește și: Incendiu cumplit în Turcia, în urma cutremurelor de luni și marți

„Explozie la un bloc de locuinţe, în localitatea Nădrag, jud. TIMIŞ, o persoană în stare gravă, cu arsuri”, a transmis, joi, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Sursa citată a precizat că intervine elicopterul SMURD de la Caransebeş, împreună cu pompierii de la ISU Timiş, misiunea fiind în dinamică.

Citește și: A fost reținută mama celor trei copii care au murit arși de vii, în București. Femeia era plecată de acasă când a avut loc tragedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si