Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Explozie puternică într-un bloc de locuințe din Timiș. O persoană a suferit arsuri pe jumătate din corp

O explozie urmată de incendiu la un bloc de locuinţe din localitatea Nădrag a făcut ravagii. O persoană a suferit arsuri, fiind în stare gravă. Victima are arsuri pe jumătate din corp.

Georgiana Balaban,

Incendiu puternic într-un bloc din localitatea Nădrag.

[Sursa foto: ISU]

DISTRIBUIE
acest articol

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 16.02.2023, ora 14:15 am fost solicitați să intervenim în urma producerii unei explozii, urmată de incendiu, la un apartament situat la etajul IV al unui bloc, din comuna Nădrag.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj cu o  autospecială de primă intervenție și comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD.
In sprijin intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădrag.
La sosirea echipajelor a fost identificată o victimă, de sex masculin, semi-conștientă, cu arsuri pe corp. Acesta va fi preluată de către elicopterul SMURD și transportată la spital.

17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri.”, au transmis reprezentanții ISU.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corporală, fiind preluat şi transportat către elicopterul SMURD.

Doar două persoane au fost evacuate din imobil.

Citește și: Incendiu cumplit în Turcia, în urma cutremurelor de luni și marți

„Explozie la un bloc de locuinţe, în localitatea Nădrag, jud. TIMIŞ, o persoană în stare gravă, cu arsuri”, a transmis, joi, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Sursa citată a precizat că intervine elicopterul SMURD de la Caransebeş, împreună cu pompierii de la ISU Timiş, misiunea fiind în dinamică.

Citește și: A fost reținută mama celor trei copii care au murit arși de vii, în București. Femeia era plecată de acasă când a avut loc tragedia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI