Un incendiu major, cu mari degajări de fum, a izbucnit luni la o hală de mase plastice din Zona Industrială a municipiului Buzău.

Citeste si: Incendiu puternic la clădirea APACA, din Capitală

Autoritățile au emis o atenționare prin sistemul RO-Alert în care îi roagă pe locuitorii din zonele limitrofe să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. 

UPDATE. Conform prefectului județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, pompierii au reușit să localizeze incendiul iar pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți a fost eliminat. Nu sunt victime. În continuare, echipajele operative aflate la locul incendiului intervin pentru stingerea incendiului. 

Ce transmite mesajul RO-Alert

În urmă cu puțin timp, sistemul RO-ALERT a emis un mesaj de avertizare în legătură cu incendiul izbucnit la o hală de mase plastice din Zona Industrială:

„INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la AGROSEM S.A zona Industriala Buzau. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi. DSU\IGSU\ISU”  se precizează în mesajul RO-Alert.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit ISU Buzău, focul s-a manifestat violent și cu degajari mari de fum la două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

"La fata locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisterna, descarcerarea, ambulanta SMURD. Din cauza fumului în cantități mari ce poate afecta siguranță cetățenilor se va transmite mesaj Ro-Alert pentru zona respectivă”, transmite ISU Buzău.

Incendiu puternic în zona industrială Buzău. Mesaj RO-ALERT de ultimă oră

[Sursa foto: StirileKanalD.ro]

Prefectura Buzău a furnizat primele imagini din curtea Agrosem unde au ars violent cele două hale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si