UPDATE- „Bărbatul găsit de pompieri era fără semnale vitale, acestuia fiindu-i aplicate de urgenţă manevre de resuscitare de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a fost sprijinit apoi de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În cele din urmă, bărbatului i-au revenit semnalele vitale şi a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Pompieri au acţionat pentru asigurarea accesului în locuinţă, evacuarea victimei, acordarea primului ajutor calificat, aplicarea manevrelor de resuscitare, stingerea flăcărilor şi evacuarea fumului acumulat pe holul de la nivelul patru al blocului de locuinţe”,

a precizat ISU Cluj.

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul folosea o improvizație cu flacără deschisă pentru a se încălzi şi a lăsat să ardă flacăra fără să o supravegheze.

Un incendiu a izbucnit, marți seară, într-un apartament din Cluj-Napoca, primele informații arătând că locatarii din celelalte apartamente au ieșit singuri din imobil. Pompierii au scos din apartamentul cuprins de flăcări un bărbat inconștient, cu mai multe arsuri pe corp, care primeşte îngrijiri de la echipajul SMURD TIM.

Citește și: Incendiu la un spital din România, noaptea trecută. Toți pacienții, evacuați

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incendiul a izbucnit într-un apartament de pe strada Byron din municipiul Cluj-Napoca, acolo intervenind două autospeciale de stins incendii şi o autoscară. Preventiv, a fost dislocat la locul incendiului şi un echipaj SMURD, a transmis ISU Cluj.

Ce au transmis autoritățile

„Din primele informații se pare că locatarii din apartamentele învecinate s-au autoevacuat. În aceste momente pompierii acționează pentru lichidarea flăcărilor, evacuarea fumului şi verificarea tuturor încăperilor din bloc”, a

arătat sursa citată.

Citește și: Incendiu de vegetație în județul Prahova. Pompierii intervin în aceste momente

Citește și: Incendiu puternic în Delta Dunării

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi nu există pericol de extindere.

„Pompierii au evacuat din apartament un bărbat în stare de inconştienţă, care prezintă mai multe arsuri pe suprafaţa corpului. Acesta primeşte asistenţă medicală de urgenţă de la echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă”, a precizat ISU Cluj.

Citește și: Sute de hectare din Delta Dunării au fost cuprinse de flăcări! Cine este vinovat pentru incendiu: „Sunt anumite meserii care se leagă de acest tip de incendieri”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si