UPDATE- Potrivit IPJ Hunedoara, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată, în jurul orei 5.30, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe Aleea Gorunului din municipiul Lupeni a luat foc acoperișul unui bloc.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni, care au constatat că pe acoperișul unui bloc situat pe Aleea Gorunului este un incendiu în desfășurare, iar reprezentanți ai I.S.U.

Hunedoara- Garda de Intervenție Lupeni intervin cu o autospecială cu apă pentru stingerea incendiului. În urma primelor cercetări preliminare, incendiul s-ar fi produs în urma unui scurtcircuit la instalația electrică, însă nu au fost înregistrate victime”, a arătat sursa citată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă.

Pompierii intervin, miercuri dimineață, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperișul unui bloc din Lupeni.

„Incendiu acoperiș bloc cu 3 etaje în localitatea Lupeni. Intervine Detașamentul de pompieri Petroşani”, a transmis, miercuri dimineață, ISU Hunedoara.

Citește și: Incendiu masiv la un service auto. Pericol ridicat de explozie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că arde generalizat acoperișul, iar 30 de persoane s-au autoevacuat.

Intervenția pompierilor este în plină desfășurare, iar până la ora transmiterii acestei știri nu sunt anunțate victime.

Incendiu puternic în Mureș

Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din Luduș, județul Mureș, iar 12 locatari au fost evacuați. O persoană cu atac de panică a fost preluată de echipajele medicale.

ISU Mureș a intervenit, în noaptea de marți spre miercuri, pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din orașul Luduş.

Citește și: VIDEO- Intervenție în forță a salvamontiștilor argeșeni

La faţa locului s-au mobilizat 4 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Târnăveni, Punctului de Lucru Luduş şi SVSU Luduş şi Iernut, precum şi o ambulanţă SMURD B2.

„Din interiorul celor 20 de apartamente situate în blocul în care se afla apartamentul incendiat au fost evacuate 12 persoane, una dintre acestea fiind preluată de echipajul medical prezent la faţa locului, suferind un atac de panică”, a transmis ISU Mureş.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Panică la Mamaia. Mai mulți turiști au fost evacuați în timpul nopții, după ce o alarmă de incendiu a fost declanșată

Sursa citată a precizat că incendiul s-a manifestat generalizat în interiorul apartamentului, pompierii acționând pentru limitarea, localizarea şi lichidarea acestuia, precum şi pentru ventilarea casei scării inundate cu fum.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Citește și: Mama barmaniței de la Colectiv își amintește cum au arătat ultimele 24 de ore din viața fiicei sale! Cristina Matache: "De la început nu i-a plăcut acolo"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si