Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, incendiul a cuprins patru case de pe strada George Topârceanu din municipiu, iar din primele informaţii reiese că focul a izbucnit în curtea unei bătrâne.

Astfel, luni, 9 august, a fost panică pe strada George Topârceanu, din municipiul Brăila. Curtea unei bătrâne a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins cu repeziciune la alte trei case din apropiere.

Citeste si: Incendiu mistuitor de vegetație în Mehedinți. Mai multe case, făcute scrum

Au intervenit 10 mașini ISU, SMURD și SAJ

La locul incendiului au fost direcţionate iniţial 4 maşini de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj de la SMURD. Ulterior, pentru că incendiul este unul de amploare, echipajele au fost suplimentate, astfel că intervin acum 10 maşini de la ISU, SMURD şi SAJ.

10 mașini ISU, SMURD și SAJ[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"A luat foc de la vecina de aici. E o femeie bătrână are Alzheimer, uită, nu ştiu ce boală are. E a treia oară când am fugit. 10 minute am intrat în curte, nu am văzut, în 10 minute a venit vecinul: arde, arde!", a declarat un vecin.

Locatarii au ieșit singuri din case și au ajutat pompierii

Oamenii au ieşit singuri din case şi au dat o mână ajutor pompierilor, iar din fericire nimeni nu a fost nimeni rănit, însă proprietarii nu şi-au mai putut salva animalele.

Citeste si: VIDEO- Ei sunt eroii care fac cinste României. Cei șase pompieri români luptă cu flăcările din Grecia

Pagubele au fost însemnate, mai ales casa de la care a pornit incendiul, aceasta a ars în totalitate. La mansarda uneia dintre casele învecinate funcţiona un atelier de broderie. Şapte maşini de brodat, dar şi multe materiale textile s-au făcut scrum.

Pompierii au intervenit şi cu o autoscară pentru a lichida incendiul. Salvatorii au rămas fără apă şi au fost nevoiţi să realimenteze autospecialele. Potrivit datelor preliminare, focul ar fi pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si