Un incendiu puternic a izbucnit la o clădire din Sectorul 1 al Capitalei. Casa cu două etaje, deținută de doi vârstnici, a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii acționează de aproximativ patru ore pentru a stinge flăcările, potrivit Antena 3 CNN.

Vecinii proprietarilor au spus că cei doi au strâns, de-a lungul vieții, diverse obiecte, pe care le-au depozitat în podul locuinței, acolo unde a izbucnit incendiul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citește și: Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

Înainte ca pompierii să intervină, cei doi bătrâni au încercat să potolească singuri flăcările cu niște găleți cu apă, însă nu au reușit, așa că cu cerut imediat ajutorul.

Din fericire, cei doi proprietari au depistat la timp incendiul și s-au autoevacuat. Din primele informații se pare că focul ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si