Aproape 30 de pompieri au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. Aceștia au reușit să localizeze incendiul și au împiedicat extinderea acestuia.

Citeste si: Incendiu puternic la un hotel din Mamaia. În clădire se aflau și refugiați ucraineni

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi

Un incendiul de proporții s-a produs luni noaptea, în municipiul Buzău. Hala în care se aflau nu mai puțin de 10 tone de rumeguș au luat foc și s-a făcut scrum.

O persoană a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112.

Citeste si: Incendiu devastator în Arad: 7000 de păsări au ars, după ce focul s-a extins de la o casă la crescătoria de pui

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La fața locului au intervenit aproape 30 de pompieri au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. Aceștia au reușit să localizeze incendiul și au împiedicat extinderea acestuia.

Pompierii s-au luptat cu flăcările ore în șir

Autospecialele de stingere au făcut mai multe drumuri, în vederea alimentării cu apă. Echipaje ale ISU Buzău, care au ajuns la fața locului, au rămas în zonă până marţi dimineață, pentru a se asigura că toate focarele au fost lichidate, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Un tânăr de 15 ani a fost ucis în bombardamentele de lângă Harkov. Acesta ajuta la evacuarea animalelor dintr-o grădină zoologică

Deocamdată, nu se știe cu exactitate care ar putea fi cauza incendiului violent.

În urmă cu două zile, un incendiu asemănător a avut loc în Capitală. A izbucnit un incendiu de vegetație în Parcul Grozăvești din București. Persoanele care se aflau în zonă au primit și un mesaj RO-Alert, fiind sfătuite să evite zona.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si