N-a mai avut nicio sansa. Cel putin asta spun vecinii care su asistat ingroziti la incendiul ce a  mistuit toata casa profesorului univeristar in doar cateva minute.

Tragedia s-a intamplat intr-un cartier marginas al Capitalei. Barbatul in varsta de 70 de ani locuia singur in garsoniera care s-a facut scrum. Vecinii spun  ca in ultima perioada s-ar fi izolat si rar il mai vedeau pe afara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alarma s-a dat imediat  pe scara blocului. Toti vecinii i-au sarit in ajutor. Abia daca au reusit insa, sa se apropie de usa. Fumul gros i-a tinut la distanta.

Cand au ajuns pompierii incendiul se manifesta violent. Salvatorii au reusit sa stinga flacarile. Pe barbat insa n-au mai putut sa-l salveze.

Trupul neinsufletul al profesorului a fost dus la Institutul de Medicina Legala, din Bucuresti si urmeaza sa se stabileasca cum si-a pierdut viata.

Totodata anchetatorii trebuie sa stabileasca pana la sfarsitul anchetei cum a izbucnit incendiul. In acest moment toate variantele sunt luate in calcul. Poate fi vorba de o tigara uitata aprinsa, de un sistem de incalzire improvizat, sau de un scurt circuit. Oamenii legii iau in calcul chiar si varinta in care omnul ar fi vrut sa isi incheie socotelile cu viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si