Incendiul a avut loc, noaptea trecută, în orașul Bocșa, din județul Caraș-Severin, fiind cuprins de flăcări ultimul etaj, dar și acoperișul.

Citește și: Olt: un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt. Pompierii au intervenit de urgență

Din fericire, doar parterul blocului este locuit, blocul trecând printr-un proces de reabilitare, astfel că nu au existat victime.

Citește și: Incendiu într-o localitate din Botoșani: totul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vâlvătaia a fost atât de puternică încât a fost văzută de la zeci de kilometri. Majoritatea locatarilor sunt muncitori din India și Vietnam.

Olt: un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Piatra Olt. Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu a izbucnit, joi, la o locomotivă în Gara Piatra Olt, care se manifestă cu degajări de fum. Cei de la ISU au intervenit pentru a lichida incendiul.

Citește și: Incendiu în Hunedoara! 30 de oameni s-au evacuat singuri

Din primele informații, în urma incendiului ar fi ars materiale combustibile la compartimentul motor. 

La locul incendiului acționează Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Locomotiva a fost decuplată de vagoane, care transportau propilenă și se află la aproximativ 200 de metri de locomotivă. 

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc de locuințe. 12 oameni au fost evacuați

14 vagoane cu propilenă au fost decuplate de locomotivă. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor la locomotivei diesel și a fost lichidat în limitele găsite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si