Un incendiu puternic a avut loc în parcarea unui cartier din Galați, unde două mașini au fost complet distruse. Incendiul a pornit de la un atac cu cocktail Molotov. Locatarii au sunat la 112 în mijlocul nopții.

Citeste si: Incendii de proporții în trei județe din țară

Din imaginile surpinse pe camerele supraveghere, două mașini sunt văzute cum ard simultan, la o distanță de doar câțiva metri.


Martorii spun că flăcările au izbucnit brusc, iar pompierii s-au luptat mai bine de 10 minute pentru a stinge incendiul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fetițele de 3 și 4 ani care au fost scoase din incendiu de vecin sunt în stare critică. Ce spun medicii despre starea fetelor?

Autoritățile au început o anchetă penală, iar martorii spun că ar fi vorba de un cocktail Molotov.

Incendiu într-o parcare din Botoșani

Un incendiu a izbucnit, în luna decembrie, într-o parcare de pe strada Pacea din municipiul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Citeste si: VIDEO| Tragedie la o clinică de psihiatrie în Osaka. Cel puțin 24 de persoane au murit într-un incendiu

„Angajatul unei firme din apropiere a observat flăcările şi a sunat după ajutor. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea forţelor de intervenţie, două autoutilitare ardeau complet, iar a treilea parţial, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte două autoturisme parcate în zonă. Flăcările depăşeau patru metri. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri", a afirmat Lupu. Autoritățile nu au reușit să stabilească cauza incendiului. 

Citeste si: Tânărul de 15 ani, acuzat de incendiul de la blocul din Constanța, a fost arestat preventiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si