Momente de panică în sectorul 5 al Capitalei, chiar în noaptea de Revelion. Un incendiu puternic a izbucnit la o casă. Martorii spun că totul ar fi pornit de la petarde. Vecinii au sunat imediat la 112 pentru a încerca evitarea răspândirii flăcărilor.

Incendiul ar fi izbucnit de la petarde

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute pentru a reuși să stingă incendiul.

Se pare că proprietarii casei unde a izbucnit incendiul erau plecați în străinătate și casa era goală.

Citește și: Incendiu puternic într-o locuință din Arad: Un bărbat de 61 de ani a murit

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de 200 de metri pătrați, inclusiv la subsol și la etaj.

A fost deschisă o anchetă

Polițiștii au deschis deja o anchetă pentru a afla  de la ce a izbucnit incendiul uriaș și cine este vinovat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și abdomen, după ce parterul unui bloc a luat foc

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a transmis mai multe sfaturi privind folosirea artificiilor şi a petardelor în noaptea de Revelion.

„Mai este foarte puţin timp până la noaptea dintre ani, iar noi, pompierii, avem o recomandare pentru voi: Renunţaţi la utilizarea petardelor, artificiilor periculoase sau a altor mijloace pirotehnice! NU permiteţi copiilor jocul cu petarde şi artificii! Toate aceste acţiuni se pot întoarce împotriva celor care le folosesc! Nu

deveniţi victime şi nu-i puneţi în pericol pe ceilalţi. În afara acestei măsuri pe care trebuie să o respectăm fiecare dintre noi, în perioada imediat următoare, aproape 5.000 de pompieri care încadrează peste 3.600 de mijloace tehnice vor asigura, zilnic, misiunile pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, stingerea incendiilor şi salvarea persoanelor din medii ostile vieţii”, spune IGSU într-un comunicat.

Citește și: Măsuri sporite, în Suceava, după ce trei mașini au fost incendiate de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si