UPDATE. Incendiul puternic de la depozitul de cherestea din Sectorul 1 al Capitalei a fost localizat în jurul orei 20.30, după cum a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov.

Incendiu în Sectorul 1 din Capitală. Nu sunt persoane rănite

Potrivit ISUBIF, nu sunt persoane rănite, iar suprafaţa afectată este de peste 2.000 mp. Focul s-a manifestat la cherestea depozitată în stive într-un spațiu deschis, dar și la o clădire de birouri cu 3 etaje.

"Incendiul este localizat. S-a manifestat la cheresteaua depozitată în stive (într-o curte, în spaţiu deschis) şi la o clădire administrativă (birouri) cu regim de înălţime P+3. Au fost protejate o casă P+1 şi un bloc de locuinţe tip P+3", a transmis ISUBIF.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Update: Traficul în zonă a fost oprit.

Panică în București! Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la spațiu de depozitare al lemnelor din Sector 1, București, informează Antena 3 CNN. Din păcate, focul s-a extins deja la un bloc cu trei etaje din apropiere.

Intervenție contracronometru în Capitală!

Zeci de persoane au fost evacuate din bloc după ce flăcările au ajuns la acoperiş, mai informează sursa citată mai sus.

Din cauza pericolului din zonă, tramvaiele liniei 45 circulă deviat, spre cartier Dămăroaia. La faţa locului intervin 16 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, iar forțele vor fi suplimentate dacă este nevoie. În acest moment în interior ard materiale combustibile, pagubele fiind însemnate.

Incendiu puternic București

Imagine de la locul incendiului din București.

[Sursa foto: Captură ecran Info Trafic București și Ilfov - Facebook ]

Incendiul se manifestă cu flacără violentă si cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 2000 mp.

Până în acest moment nu au fost raportate victime. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si