Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic intr-o localitate din Vrancea! Zeci de pompieri au interveni pentru a stinge flacarile care au cuprins patru gospodarii!

Patru gospodarii din localitatea vranceana Tulnici au fost cuprinse de foc, vineri dupa-amiaza, si a existat risc de extindere si la alte proprietati. Zeci de pompieri cu noua autospeciale de stingere incendii cu apa si spuma intervin pentru stingerea flacarilor care se manifesta pe o suprafata de o mie de metri patrati. Patru persoane au suferit atac de panica.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ofiterului de relatii cu presa din cadrul ISU Vrancea, Florin Olaru, incendiul a cuprins initial o gospodarie dupa care s a extins la alte trei case lsi a existat risc de extindere, in zona aflandu-se inclusiv sediul Primariei Tulnici.

La fata locului intervin pompieri de la Focsani, Panciu, dar si din cadrul ISU Covasna de la statia Targu Secuiesc. Initial in zona au fost trimise trei masini, ulterior acestea fiind suplimentate. La ora transmiterii acestei stiri, intervin noua autospeciale, zeci de pompieri si voluntari.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) anunta ca focul se manifesta pe u suprafata de o mie de metri patrati, dar pericolul de extindere a fost inlaturat.

Reprezentantii IGSU anunta ca focul se manifesta pe o suprafata de o mie de metri patrati.

Patru persoane varstnice, cu atac de panica, au primit ingrijiri medicale la fata locului si nu exista informatii ca ar exista persoane in imobilele cuprinse de flacari. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI